MASSAGETjänster

Stefanie

För mig är massage ett hantverk. Det är ett livslångt fantastiskt roligt lärande. Varje gång jag masserar så lär jag mig något nytt; hur olika kroppar fungerar och reagerar på behandling. Hur bindväv och muskler samarbetar- eller inte. Hur kroppsdelarna och muskelgrupper hänger ihop och hur hjärnan och tankarna hos olika personligheter påverkar spänningar och smärta. Läs mer.

Djup muskelmassage
För dig som vill ha en djupgående massage med bra tryck. Målet är att lösa upp och förebygga muskelspänningar, öka rörligheten och öka blodcirkulationen. Även avslappnande och stress sänkande. Behandlingen skräddarsys efter behov och önskemål.
Idrottsmassage
En kraftfull och djupgående massage som löser upp spänningar och snabbar på återhämtningen. Tekniker som töjningar, stretch, triggerpunktsbehandling, koppning, dryneedling och kinesiotejpning kan också användas vid behov och önskemål.
Avslappningsmassage
En mjuk och avslappnande massage med mycket långa drag och mjuka grepp som ger skön muskelavslappning, avspänning, vila och återhämtning.
Gravidmassage
Rent avslappnande massage eller behandling av specifika problemområden som t.ex. värk i ländrygg och axlar, gravidischias, muskelvärk triggad av foglossning osv.
Från v.13